De ontwikkeling van Next-generation Codec voor Video Broadcasting Service

- May 06, 2016-

De focus van de industrie de 2005 Consumer Electronics Show in Las Vegas (CES), de volgende-generatie codec geworden, zij het mogelijk maken voor dienstverleners in de beperkingen van de bandbreedte van video op het netwerk.

In een keynote-toespraak op de CES, CEO van SBC Communications, bekendgemaakt dat het bedrijf van plan om te gebruiken het Internet Protocol (IP) overdracht van nieuwe digitale videodienst details. Andere telecommunicatie bedrijven zijn ook versluiering voor IPTV bedrijf werd gelanceerd in 2005, met inbegrip van BellSouth en Verizon business.

In de show, Sirius satelliet radio onderneming aangekondigd dat het zou overbrengen van video via de satellietnetwerk, waarmee het met XM satelliet radio onderneming in de video en met aardse HD-uitzendingen concurreren.

De bedrijven van kabeltelevisie in te voeren van het VoIP-bedrijf dwingen telecommunicatiebedrijven de IPTV-markt te betreden. "Het is bijna naald relatieve dingen," IMS Research analist Paul Erickson zegt. Hij bereidt de eerste IPTV verslag eerder dit jaar uitgebracht.


Een paar:Technologie ontwikkeling Trend van Video-Encoder en videosystemen overzicht Volgende:Videodecoder beginselen voor Monitoring en controle systeem