Geleidelijke ontwikkeling van de IPTV-industrie

- May 06, 2016-

Van de ontwikkeling van de bedrijfsvereisten en technologie heeft IPTV technologische ontwikkeling verschillende kenmerken.

Geïntegreerde platform beheerbewerkingen is verbeterd. Op de premisse van inhoud kunt pijp kunnen gecontroleerde, geïntegreerde besturingsplatform geleidelijk hebben rang scheidingscapaciteit; meer met Twitter VideoAandeel toepassing inhoud, interactie en integratie van technologie.

Ten tweede, als de mens / machine-interactie Portal EPG ondersteuning Flash en HTML5 Web technologieën, rendering stap voor stap flexibele vormen en ondersteunt allerlei applicaties.

Drie HD, 3D video groeit geleidelijk. IPTV met behulp van de nieuwe coderen en decoderen van technologie, encoders, content delivery network (CDN) om de steun van de settop-box 720P, 1080I en Dolby 5.1, 7.1-audio, video, voor een kwalitatief hoogwaardige audiovisuele ervaring.

Vier is de intelligente CDN, steun voor HD media streaming mogelijkheden ter ondersteuning van bedrijfsintegratie duwt.

Vijf is een interfacespecificatie systeem tussen het platform meer geperfectioneerd. Totaal geïntegreerd uitzending platform en platform, omroep platformen en interfaces tussen transmissiesysteem duidelijker, EPG-interface in combinatie met de oplossing van de CDN, beter. Bovendien, cloud computing technologie voor IPTV platform en netwerk bouw en verbeterde zakelijke capaciteit en gebruikerservaring.


Een paar:IPTV Business ontwikkeling modus Volgende:IPTV ontwikkeling Watch