Pro Convert NDI - Maak video naar IP zo eenvoudig

- Oct 12, 2019-

Wat is NDI? Het is de afkorting van Network Device Interface, een open IP-netwerkapparaatinterfaceprotocol


Kenmerken: Ultra lage latentie (bijna realtime), verliesloze verzending, tweewegbesturing.


NDI Converter maakt video-efficiënte en hoogwaardige transmissie in IP-netwerken, in grote mate heeft het branchespecifieke verbindingen en transmissies (zoals HDMI, SDI, enz.) Vervangen.


Met NDI-codering kunnen de audio- en videosignalen in realtime via het IP-netwerk meerdere signalen van uitzendkwaliteit worden verzonden en hebben ze de kenmerken van lage vertraging, nauwkeurige framevideo, wederzijdse herkenning en communicatie van gegevensstromen.


Pro Convert NDI apparaten, uw Video-over-IP is nog nooit zo eenvoudig geweest. De converter accepteert een breed scala aan signalen van bronapparatuur, waaronder camera's, productiewerkstations, mediaspelers, gameconsoles en meer, waardoor streams worden gemaakt die compatibel zijn met het grote en groeiende aantal NDI-compatibele softwaretoepassingen.


Als een nieuwe netwerktoepassing vereenvoudigt NDI de constructie van het systeem en de overdracht tussen verschillende signalen, waardoor het systeemontwerp, de integratie, de toepassing en het onderhoud eenvoudiger en flexibeler worden.


Een paar:Toepassing van 4K-encoder in chirurgisch onderwijs Volgende:Waarom kiezen voor H.265 Encoder?