IPTV ontwikkeling Watch

- May 06, 2016-

IPTV is dat een transmissie op IP-protocol wordt gebruikt op de openbare internetvideo on-demand programmering multimedia video en TV-bedieningen. Op dit moment had de IPTV-bedrijf grote telecomoperatoren begonnen in de wereld van massale goedkeuring en implementatie. Zoals IPTV groot potentieel voor groei blijkt, richten telecomoperatoren steeds meer op IPTV bedrijfsontwikkeling. Netcom, nam de leiding in de lancering van de IPTV-diensten in Harbin, China in mei 2005, markering van de IPTV in China, na China Telecom te lanceren eigen IPTV dienst op verschillende locaties. Momenteel wordt vergemakkelijkt door het nationale beleid van integratie van de drie netwerken, fabrikanten, exploitanten, aanbieders van inhoud, zoals het versnellen van het tempo van het invoeren van de provincies IPTV markt, IPTV netwerk blijft groeien, is de snelle groei van het aantal gebruikers.

Na verscheidene jaren van ontwikkeling, kan China IPTV op basis van internationale mainstream technologie, gecombineerd met zijn eigen kenmerken, is gevormd door de geïntegreerde besturingsplatform en inhoud transmissie systeem buis gecontroleerde, zakelijke werking en flexibele technologiearchitectuur. Geïntegreerde IPTV uitzending platform is gevormd, met inbegrip van programma's inhoud geïntegreerde bestrijding, EPG, het gebruikersbeheer, billing management, en digitale-rechtenbeheer (DRM) en andere onderdelen van het systeem van de specificatie.


Een paar:Geleidelijke ontwikkeling van de IPTV-industrie Volgende:Beste collectie apparatuur keuze codering voor IPTV-oplossingen