Hotel IPTV-systeem Live uitzending oplossing

- Nov 30, 2019-

Met de snelle ontwikkeling van de wereldwijde economie heeft de hotelindustrie meer handige en efficiënte diensten voor klanten geboden om internationale merken weer te geven en te voldoen aan de toenemende behoeften van klanten. Op basis van de inhoud die door het hotel zelf wordt verstrekt, zijn de internationale hotel IT-bouwideeën van "digitale hotels en breedbandkamers" voornamelijk gebaseerd op hotelinformatisering en breedband de consensus van de sterrenhotelindustrie geworden. Hotel IPTV-systeem kan worden geplaatst in kamers, lobby, trappenhuizen, vloeren, conferentiezalen en andere LCD-schermen of LCD-tv-schermen. Bekijk de video-inhoud en video op aanvraag door het hotel altijd en overal.


IPTV Solution MINE-technologie biedt verschillende iptv-encoders, waaronder de zelfstandige h264 / h265-encoder en meerkanaals 1U / 3U-encoders in een rek .


Voordelen van de IPTV-oplossing

1. Ondersteunt digitale live uitzendsignalen, analoge live uitzendsignalen en IP live uitzendsignalen.

2. Ondersteuning van meerdere formaten van videobestanden, afbeeldingen, tekst, documenten, muziek en andere inhoud.

3. Ondersteuning van de integratie van meerdere systeeminterfaces en zorgt voor een soepele gezamenlijke debugging.

4, 24 uur onbeheerd, stabiele werking.

5. Ondersteuning van push van toepassingen door derden


IPTV-systeem kan het hotel helpen om bijna driekwart van de tv-kosten per jaar te besparen en de netwerkcomputerinformatie van het hotel te verrijken, waardoor gasten meer informatieve hotelservice krijgen!


Een paar:Video-encoder of video-opnamekaart voor live uitzending? Volgende:Toepassing van 4K-encoder in chirurgisch onderwijs