Informatie

Shenzhen mijne Technology Co., Ltd is een high-tech systeem onderzoek en de ontwikkeling van multimedia videotechnologie toepassing systeem integrationcompany. De Shenzhen gemeentelijke wetenschap en technologie Bureau als een privatehigh-tech-ondernemingen. Ontwikkelingsmaatschappij belangrijkste in video acquisitie, beeldverwerking en Videoconversie, transmissie-technologie. In het gezicht van globalleading videoverwerking producten op hetzelfde moment, biedt ook oplossingen voor computertechnologie, klanten te voorzien van een uitgebreide diensten met toegevoegde waarde.
De belangrijkste producten van het bedrijf zijn:
1, USB externe graphics, via de externe USB-weergave scherm kan displaydifferent desktop taak (USB VGA, USB HDMI/DVI);
2, video capture-kaart (externe USB video verzamelbox 7130 opnamekaart, PCI, PCI-E data-acquisitie kaart, HD SDI collectie HDMI HD acquisitie kaart / Android gratis drive USB-acquisitie kaart, streaming media data-acquisitie kaart);
3, HDMI-video-omzetter (AV HDMI, YPbPr kleur HDMI, VGA-HDMI, HDMIVGA, HDMI AV);
4, MINE Video encoder (HDMI-video-encoder, SDI video-encoder, VGA Video-encoder);
5, video-omzetter (Video: PC op computer TV, AV of BNC naar VGA, DVI aan VGA, VGA naar DVI conversie);
6, HDMI-audio en video signaal switcher en dispenser-serie.
Ons bedrijf focus op productkwaliteit, het nastreven van technologie bereiken de top van perfectie, de geest van de eerste, gebruiker opperste kwaliteitsdoelstelling, zullen we, zoals in het verleden, niet aflatende inspanningen, eersteklas producten, eersteklas service met nieuwe en oude klanten samen hand in hand, bijdrage aan de globale Video vastleggen en encoder gebied leveren.